Köpenhamn, Danmark Världens bästa stad?

Konferensresa Köpenhamn

På Själland ligger den charmiga staden, även känd som kungens stad. Svenskar älskar helger i Köpenhamn som erbjuder design, shopping och kultur. Det erbjuder en mängd olika matupplevelser som varierar från den utsökta värdshusatmosfären till gastronomiska och kulinariska moderna restauranger i världsklass.

Nattlivet i Köpenhamn drar nytta av stadens förflutna eftersom många restauranger, kaféer och barer ligger i källare eller i historiska byggnader.

Köpenhamn är en pulserande stad fylld av upplevelser. Köpenhamns hjärta är Nyhavn, som en gång var tänkt att bli Nordens Venedig, är känt för sina färgglada hus, gamla segelbåtar och gator med uteserveringar och små mysiga caféer, butiker och restauranger.

Vi på Escape Travel känner till Köpenhamn väl och tillsammans med våra lokala samarbetspartners ger vi förslag på trevliga företagsresor, lyckade kundevenemang, styrelseresor och event med spännande aktiviteter och gastronomiska för autentiska måltider.

Höjdpunkter

Exempel på hotell

Rated 5 stars

Skt Petri

SKT. PETRI är ett av Köpenhamns ledande designhotell med två restauranger, en bar och konferensavdelning. Här har man en perfekt utgångspunkt för att uppleva den danska huvudstaden.

Snygga, moderna rum med trägolv, gratis Wi-Fi, platt-tv och minibar. Vissa har egen uteplats eller balkong. Sviter har vardagsrumsdel och familjesviter har bar med vattenkran och kylskåp. En takvåningssvit har bastu, bubbelpool och takterrass.

Det finns en trendig, skandinavisk restaurang, en välbesökt cocktaillounge och ett kafé med bar och hela åtta mötesrum.

Rated 4 stars

Scandic Copenhagen

Scandic Copenhagen ligger centralt beläget mitt i Köpenhamn, en vacker plats med utsikt över sjöarna mitt i händelsernas centrum. Här har du nära till shopping och sevärdheter med bland annat nöjesparken Tivoli precis runt hörnet.

Från hotellet når du det mesta och bästa av Köpenhamn till fots, men skulle du behöva ta dig längre bort så har du tillgång till kollektivtrafiken. Hotellet ligger på några minuters promenad från centralstationen och Vesterport station, där tåg och bussar avgår både dag och natt.