Lissabon, Portugal En av världens äldsta städer

Konferensresa Lissabon

Gul vintage spårvagn på gatan i Lissabon, Portugal. Berömt resmål

Lissabon, denna vackra stad med ett okänt antal intima gator och många mysiga kaféer och restauranger. Maten i Portugal är utsökt och med exceptionellt gott vin och gott öl är det ett rent nöje.

Staden är anlagd på sju kullar, vilket gör att en resa till Lissabon inte bara ger minnesvärda upplevelser av sevärdheter, nattliv och bra shopping -utan även en stor dos motion.

Tack vare det behagliga klimatet är en resa till Lissabon perfekt om du inte kan välja mellan en sol- eller stadssemester.

Lissabon är ett billigt resmål. Hotell kostar ungefär som i Sverige eller övriga västeuropa, men att gå ut och äta på restaurang är halva priset mot Sverige eller ännu billigare.

Höjdpunkter

Exempel på hotell

Rated 4 stars

Holiday Inn Lisbon - Continental

Holiday Inn Lisbon Continental, ligger centralt i Centrala Lissabon, ett promenadvänligt område i Lissabon med utmärkt shopping. Lissabon-katedralen (Se) och Castelo de São Jorge är viktiga sevärdheter, och området kan även besöka turistattraktioner som Lissabons Oceanarium.

Rummen på Holiday Inn Lisbon-Continental är inredda i varma färger och har luftkonditionering och parkettgolv. Alla rum har vattenkokare, skrivbord och eget badrum.

Holiday Inn Lisbon-Continentals personliga finns tillgängliga dygnet runt och kan hjälpa till att ordna med lunchpaket och hyrbilar. Tillgång till gymmet är gratis.

Restaurangen på Holiday Inn Lisbon-Continental serverar en generös amerikansk frukost, internationella bufféer och traditionella portugisiska rätter. Du kan också beställa rumsservice.