Manchester, Storbritannien

Konferensresa Manchester

En spårvagn i Manchesters centrum

Manchester är en stad i England och är en av de största och mest kulturellt betydelsefulla städerna i landet. Staden har en rik historia som sträcker sig tillbaka till romartiden och har genomgått en stor förvandling från att vara ett centrum för textilindustrin till att bli en modern och blomstrande stad med en mångfaldig ekonomi, men även för sitt bidrag till populärkulturen, särskilt inom musik och sport.

Den vibrerande musikscenen i Manchester har länge varit en av den mest inflytelserika i Storbritannien med ett rikt musikaliskt arv. Härifrån kommer legendariska band som The Smiths, Oasis och New Order.

Du behöver inte vara en fotbollsfantast för att uppskatta stämningen under ett av sportens hetaste derbyn. Manchester United och Manchester City är två av de mest framgångsrika fotbollslagen i England, vilket gör staden till en magnet för fotbollsfans från hela världen.

Idag är Manchester en modern och dynamisk stad med ett blomstrande kulturellt liv, en pulserande nattlivsscen och ett växande ekonomiskt centrum. Med sin imponerande arkitektur och ikoniska byggnader som Manchester Town Hall och The University of Manchester, mångsidiga restauranger och ett välrenommerat universitet är Manchester en stad som har något att erbjuda för alla.

Höjdpunkter

Manchester

Exempel på hotell

Rated 4 stars

Leonardo Hotel Piccadilly

Leonardo Hotel Manchester Piccadilly är ett modernt hotell beläget mitt i hjärtat av Manchester, bara några minuters promenad från Piccadilly tågstation. Hotellet erbjuder bekväma rum och sviter med elegant inredning och moderna bekvämligheter.

Hotellets faciliteter inkluderar en restaurang, en bar och lounge samt ett fitnesscenter. Gästerna kan även njuta av gratis Wi-Fi i hela hotellet och tillgång till möteslokal för konferens.

Leonardo Hotel Manchester Piccadilly ligger även nära många av Manchesters populära sevärdheter och shoppingområden, inklusive Manchester Arena, Northern Quarter och Arndale Shopping Centre. Hotellet är en perfekt bas för både konferens och turism.