Nice, Frankrike

Konferensresa Nice

Hamn i Nice på en solig sommardag

Nice är en vacker stad belägen på Franska Rivieran i södra Frankrike. Staden är känd för sitt behagliga klimat, med milda vintrar och varma somrar. Under antiken var staden en del av det romerska imperiet och har sedan dess varit en viktig hamnstad och handelsplats.

Nice är en fantastisk stad som du verkligen borde besöka om du inte varit där tidigare! Det är en populär destination för avkoppling vid stranden, promenader längs boulevarder och det rika kulturlivet. Oavsett om du är intresserad av konst, historia eller gastronomi, kommer du att hitta något som passar din smak här.

Missa inte att prova de lokala specialiteterna som socca och ratatouille, och njut av ett glas vin på ett mysigt franskt café. Med sitt vackra läge och livliga atmosfär är Nice en stad som du inte kommer att vilja lämna så snart du har kommit dit.

Höjdpunkter

Exempel på hotell

Rated 4 stars

Le Méridien Nice

Le Méridien Nice hotell ligger vid den vackra Promenade des Anglais i Nice, Frankrike. Hotellet erbjuder en spektakulär utsikt över Medelhavet och är en perfekt plats för avkoppling och utforskning av den vackra franska rivieran.

Hotellet har en elegant och modern design, med lyxiga och bekväma rum och sviter. Gästerna kan njuta av hotellets utomhuspool, fitnesscenter och spa för att koppla av och återhämta sig.

Le Méridien Nice har flera restauranger och barer där gästerna kan avnjuta läckra franska rätter och noga utvalda viner. Hotellet erbjuder också mötes- och evenemangsutrymmen för konferenser och bröllopsfester.

Med sitt perfekta läge vid stranden och nära stadens sevärdheter och shoppingmöjligheter är Le Méridien Nice hotell en idealisk plats att bo på under en resa till Nice. Med sin eleganta design och gästfrihet är det en plats där gästerna kan skapa minnen som varar för livet.