Oslo, Norge Upplev storstaden med kollegor

Konferensresa Oslo

Skyline över Oslo

Oslo, Norges huvudstad, är en dynamisk stad som med sin måttliga storlek lämpar sig väl för företagsgrupper som vill ha en kort resa, samt ett bra utbud av aktiviteter och möjligheter. I Oslo ligger även Escape Travels huvudkontor.

Staden är fylld av historia, men också modernitet. Du hittar ikoniska platser som Vikingaskeppshuset och Akershus fästning, samt innovativa konstscener och imponerande arkitektur.

Närheten till naturen ger en mängd möjligheter till teambuilding och avkoppling; från båtturer på Oslofjorden, avkopplande stunder i Ekebergparken eller vad sägs om stuglivet i Nordmarka. Oslo har också en varierad mat- och kulturscen med platser som Mathallen, Oslo Streetfood och Aker Brygge. Konferensfaciliteterna är bland de bästa i världen, med många fina lokaler att välja mellan.

Hav, berg och skog endast 20-30 min. från centrum

Höjdpunkter

Exempel på hotell

Rated 4 stars

Clarion Hotel The Hub

Om du aldrig har bott på Clarion Hotel The Hub tidigare så har du verkligen något att se fram emot. Med det bästa läget mitt i Oslo centrum och nära till Oslo Centralstation är detta det perfekta stället att bo på för att utforska staden. Du kommer ha stadens bästa barer, konserter och restauranger bara ett stenkast bort, vilket garanterat kommer göra din vistelse fantastisk.

Hotellet är inte bara en plats att sova på, utan även en plats att njuta av spännande matupplevelser med lokal förankring. Du kanske vill prova restaurangen Norda som har nordiska smaker i världsklass eller ta en drink på Hub Bar på bottenvåningen och avsluta kvällen med en fantastisk utsikt från 13:e våningen. Psst! Rykten säger att hotellet har en frukostbuffé utöver det vanliga så se till att ta dig tid att sitta ner och njuta av en lång skön start på dagen.

Är du i Oslo för affärer så är Clarion Hotel The Hub det självklara valet för konferenser och möten. Hotellet har toppmoderna mötesrum och konferensfaciliteter för alla typer av arrangemang, oavsett om det är en kongress, ett möte eller en produktlansering. Det finns även rum anpassade för rullstolsburna och andra med särskilda behov.

På toppen av hotellet finns en takåker där det odlas närodlade råvaror för en ännu mer hållbar och ekologisk matupplevelse. Passa på att besöka gym, relax och pool i källaren för lite avkoppling och träning under din vistelse.

Avstånd Oslo flygplats - hotell: ca. 50 km.

Rated 4 stars

Radison Blu Hotel Nydalen

Radisson Blu Hotel i Nydalen, Oslo, ligger vid Akerflodens strand i stadens affärsdistrikt. Utmärkt läge bara 10 minuter från stadens centrum med tunnelbana och inom bekvämt räckhåll från toppattraktioner som Kungliga slottet och Munchmuseet. Snygga rum, utsökt mat och praktiska faciliteter

Alla de moderna rummen har genomtänkta bekvämligheter, inklusive en minibar, ett skrivbord och gratis Wi-Fi.

Hotellet har ett konferenscenter med 11 fullt utrustade mötesrum på totalt 600 kvadratmeter.

Hotellet har stor erfarenhet av fotbollslag eftersom det är det föredragna valet av motståndare för det norska landslaget.

Avstånd Oslo flygplats - hotell: ca. 50 km. Avståndshotell - Intility Arena: ca. 7 km.