Riga, Lettland Riga – "Baltikums Paris"

Konferensresa Riga

Kyrka, byggnader och torg i Riga.

Lettland är en kulturell smältdegel med breda avenyer, magnifika byggnader och stämningsfulla torg. Rigas historiska centrum är en UNESCO: s världsarvslista, och staden är helt rätt för att ta sig runt till fots. Riga är också känt för sina fantastiska spafaciliteter.

Den gamla staden i Riga Vecrīga, är värt ett besök. Området härbärgerar några av Rigas största och mest kända kyrkor, bland annat Sankt Peterskyrkan och domkyrkan som började byggas redan år 1211.

Staden passar lika bra som resmål för en weekend som för en lite längre vistelse. I staden finns det mycket att se och göra och det finns ett stort utbud av nöjen, restauranger och nattliv.

Höjdpunkter

Rated 4 stars

Radisson Blu Elizabete Hotel

Radisson Blu Elizabete Hotel erbjuder 228 rum och sviter samt en restaurang och en bar på nedervåningen. Hotellet vetter mot en av Rigas favoritparker och ligger mitt i stadens centrum, bara ett par minuter från Gamla stan. För din hälsa och ditt välbefinnande erbjuder vi ett modernt fitnesscenter med utsikt över träden och en nordisk bastu.

För affärsmöten och evenemangsändamål har vi 3 moderna konferensrum som rymmer upp till 122 personer, lämpliga för större och mindre grupper.