Toronto, Kanada Toronto "hockeyns hemstad"

Konferensresa Toronto

Toronto ligger i inlandet men intill en mycket stor sjö, Lake Ontario. Lite söderut ligger Lake Erie och det är mellan dessa två sjöar man hittar de massiva Niagarafallen. I hela detta området finns det många sjöar, både stora och små.

Kanadas nationalsport är ishockey där det lokala NHL-ishockeylaget Maple Leafs spelar sina hemmamatcher. Ett absolut måste på resan är att se en av matcherna här. En oförglömlig upplevelse med en konstant intensiv och spännande stämning.

Du kan nå många sevärdheter och attraktioner via Torontos väl utbyggda kollektivtrafik. Om du hellre promenerar under din resa till Toronto ska du följa PATH, ett system med sammanlagt 28 kilometer sammanlänkade underjordiska gångbanor i och omkring de centrala delarna av staden.

Höjdpunkter

Rated 4 stars

Novotel Toronto Centre

Novotel Toronto Centre är ett perfekt val när du besöker Toronto med sitt fina läge och bra standard. Novotel Toronto Centre ligger i affärskvarteren och nära stranden i Toronto. Hockey Hall of Fame och Royal Ontario Museum tillhör de kulturella höjdpunkterna, och CN Tower områdets främsta sevärdhet.

Rummen på The Novotel Toronto Centre har modern inredning, stora fönster, kabel-TV och minibar. Kaffefaciliteter, skrivbord och strykmöjligheter finns och som gäst har du tillgång till inomhuspool, bubbelpool och gym på hotellet.