Kapstaden, Sydafrika Fantastiska upplevelser i en av världens vackraste städer

Konferensresa Kapstaden

Flygfoto över Kapstaden med Cape Town Stadium, Lion Head och Table Mountain.

Kapstaden erbjuder ett fantastiskt utbud för er nästa konferensresa. Tack vare att ni flyger över natten och att det inte är någon tidsskillnad blir logistiken effektiv och ni missar få arbetsdagar. Dessutom har den sydafrikanska valutan dalat den senaste tiden, vilket gör Sydafrika väldigt prisvärt.

Kapstadens centrum ligger på den norra delen av en halvö ut i den blå Atlanten med Taffelberget som en dramatisk bakgrund till stadskärnan. Det finns över 70 toppar som är högre än 300 meter innanför Kapstadens officiella stadsgräns. Det gör att vi kan erbjuda härliga vandrings- och cykelturer som inslag under konferensen. Att uppleva Kapstaden uppe från Taffelberget är ett måste.

Utöver cykel och vandring har Kapstaden har ett enormt utbud av aktiviteter: historiska byggnader, helikoptertur, vingårdsbesök, pingvinsafari, högklassiga restauranger, trendiga barer och mycket mer. Vi har svenska kontaktpersoner som tar hand om er på bästa sätt under vistelsen.

För mindre konferensgrupper eller ledningsgrupper kan vi sätta upp er konferens vart som helst i eller utanför Kapstaden med vår portabla konferensanläggning. Kontakta oss för mer information.

Höjdpunkter

Exempel på hotell

Rated 5 stars

The Marly Boutique Hotel & Spa

Nyrenoverade The Marly Boutique Hotel & Spa har fantastisk panoramautsikt över Camps Bay Beach och de 12 apostlarna i bakgrunden. Hotellet erbjuder en rooftop med pool, bar och utsikt över Atlanten. Det är bara 7minuter till centrum och finns ett flertal bra restauranger och barer inom gångavstånd. The Marly är perfekt för alla som gillar solnedgångar, stränder, puls, vin och god mat.

Rated 5 stars

The Commodore Hotel

Snyggt hotell med ett utmärkt läge vid den trevliga Victoria & Alfred Waterfront i Kapstadens centrum. Gångavstånd till shoppinggator och ett stort urval av bra restauranger. Hotellet har en restaurang, bar, spa, gym, utomhuspool och gratis wi-fi.

Hotellet har 236 rum fördelade på sex våningar. Alla rum är ljusa och rymliga, delikat inredda i maritim stil, och har badrum med badkar och dusch, luftkonditionering, TV, te- och kaffekokare och hårtork.