La Nucia Football Center, Spanien Träningsläger på nyöppnade La Nucia Football Center

La Nucia Football Center

Två fullstora 11-mannaplaner och stadion, alla med naturgräs, La Nucia, Alicante, Spain

Med berg, strand, sol och stadsliv i närheten kan vi erbjuda vårt nya center för träningsläger och landslagsturneringar på Costa Blanca i Spanien. Välkommen till La Nucia Football Center!

Det nybyggda fotbollscentret ligger strax utanför Benidorm – och bara en halvtimmes bilresa från Alicantes flygplats. Här får du naturgräsplaner av allra högsta kvalitet, flera 18-håls golfbanor, padel- och tennisbanor och ett professionellt träningscenter.

La Nucia Football Center ligger är en del av ett enormt sportprojekt där kommunen La Nucia utvecklar en idrottsanläggning i aboslut världsklass. På området finns tennisplaner, padel, simbassäng, friidrottsanläggning, inomhushall, konstgräsplaner, stort och modernt gym samt inte minns en modern stadion med plats för 3.000 åskådare. Här spelar proffslaget La Nucia sina hemmamatcher i spanska tredjedivisionen.

Benidorm ligger bara några minuter med bil från hotellen och har fantastiska stränder, restauranger, bra shopping och nöjesparker.

Helpension

Pris från 9990kr

Fakta om La Nucia Football Center

La Nucia Football Center invigdes hösten 2022 och användes redan vintern 2023 till flera landslagsturneringar. Här finns två fullstora 11-mannaplaner och en 7-mannaplan av högsta kvalitet. Båda 11-mannaplanerna har tv-torn.

La Nucia Football Center är under ständig utveckling, planerna är att även bygga omklädningsrum, gym och en mindre läktare.

Rated 4 stars

Grand Luxor Hotel

4-stjärniga Grand Luxor Hotel ligger med härlig utsikt över havet och Benidorms unika skyline. Hotellet har säsongsöppen utomhuspool, gym och gratis WiFi i alla utrymmen. Det finns även en stor och fin spaavdelning. Gästerna uppskattar de rymliga rummen på hotellet, luftkonditionering, balkong eller terrass.

Granne med Luxor ligger en välvårdad 18-håls golfbana med utsikt över havsbukten.

Hotellet har en bar och en restaurang med öppet kök och receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. På plats finns även möteslokaler och konferensrum med den allra senaste tekniken.

Avstånd till fotbollsanläggningen i La Nucia är ca 9km.