Lloret de Mar, Spanien Nybyggt förstklassigt hotell med gångavstånd till träningen

Lloret de Mar

Strandpromenad i Lloret de Mar, Spanien, www.oscar-gutierrez.es

Välkommen till Costa Brava kusten för vårträning på varma breddgrader, perfekt för både elit- och breddlag inom alla idrotter. Costa Brava kusten ligger strax norr om Barcelona och i Lloret de Mar finns en av de mest populära och finaste städerna. Vi har haft mängder av nöjda klubbar i Lloret de Mar genom åren, både fotboll, simning och friidrott. Här finns allt du önskar dig av ett träningsläger i toppklass med bra träningsfaciliteter, en by med stort urval av restauranger, pubar, butiker och en mysig strandpromenad samt ett högklassigt boende.
Världsmetropolen Barcelona ligger endast 7 mil från Lloret de Mar. De flesta grupperna brukar åka in på en sightseeingtur och många går även och ser FC Barcelona på Camp Nou, Europas största fotbollsarena.
Logi sker i första hand på helt nybyggda och väldigt fina L´Azur Hotel som ligger mitt bland träningsanläggningarna i Lloret de Mar. Inom några hundra meter från L´Azur finns inomhus 50-metersbassäng, en naturgräsplan, två konstgräsplaner, sex padelbanor, friidrottstadion och tennisplaner.

Helpension

Pris från 4990 kr

Höjdpunkter

Fotboll

Inne i Lloret de Mar finns tre fotbollsplaner, en naturgräsplan och två konstgräsplaner. Båda konstgräsplanerna är nylagda. Alla tre planerna ligger inom några minuters promenad från L´Azur Hotel.

Simning

Nybyggd simanläggning med inomhus 50-metersbassäng med 10 banor (2,5m breda) och läktare för 500 åskådare. Golvet är mobilt vilket gör att det går att träna konstsim. Vattentemperatur: 28,3C. På anläggningen finns ett stort och modernt gym på 1.430m2 mot mindre tilläggskostnad.

Friidrott

Pistes d´Atletisme är friidrottsanläggningen i Lloret de Mar. Här går det att utöva de flesta grenarna: 8st 400m banor, höjdhopp, längdhoppsgropar, trestegsgropar, stavhopp, kula, spjutbanor, kastbur för diskus samt hinderlöpning. Det finns även ett mindre gym på anläggningen.

Handboll och basket

För handboll och basket finns två anläggningar med tre fullstora hallar i Lloret de Mar. I grannbyn Blanes finns en fantastisk nybyggd anläggning med fyra hallar och rejäla läktare, anläggningen är på över 7.000m2.

Hotell

Rated 4plus stars

L´Azure Hotel

L´Azure Hotel öppnade under 2021 och är ett förstklassigt hotell beläget mitt bland Lloret de Mars alla fina träningsanläggningar. Till den fina sandstranden är det fem minuters promenad och Llorets alla butiker, restauranger, caféer och barer ligger runt hörnet.

L´Azure är väldigt modernt och smakfullt inrett med härlig design och lyxig känsla. Hotellet har ett stort poolområde med väl tilltagen solterrass. På taket finns en lyxig infinitypool med bar och härlig utsikt över Medelhavets glittrande vatten. Det finns totalt fyra barer och två restauranger och dessutom ett spa på över 600 kvadratmeter och ett välutrustat gym.

Avstånd träningsanläggningarna: Simhallen: 400meter, fotbollsplaner 0-750meter, idrottshallar 200-750meter, friidrottsstadion 100meter, padel 500meter.

För konferensgäster finns väldigt fina faciliteter med ett antal olika konferenslokaler i olika storlekar från 15 upp till 400 personer. Konferensrummen är utrustade med den senaste tekniken.