Mallorca, Spanien En av Europas främsta simanläggningar

Colonia Sant Jordi, Mallorca, Spanien

Pool med färgglada flaggor och banavdelningar

Mallorca är ett välkänt resmål, den storslagna naturen och perfekta klimatet har lockat svenskar i över 50 år. Vårt resmål för idrottsgrupper är Colonia Sant Jordi som ligger längst sydöst på ön. Colonia är lite av en okänd pärla, här finns några av de finaste stränderna på Mallorca. Utanför Colonia ligger den vackra ön Cabrera, som är en fredad nationalpark. Turistbåtarna tar mer er dit för en väldigt speciell och spännande utflykt. Till huvudstaden Palma är det bara 50 kilometer och från flygplatsen tar det inte mer än 30min med buss.

I Colonia Sant Jordi har tre tidigare brittiska elitsimmare byggt upp en imponerande simanläggning. Best Centre öppnade sommaren 2009 och var succé från starten. Många landslag har gästat Best Centre, exempelvis Storbritannien, Spanien och Sverige.

Helpension

Pris från 7990 kr

Höjdpunkter

Simning

Bassängen är 50 x 25 meter och är 2 meter djup med 10 baner och har självklart den allra senaste tekniska utrustningen. Bassängen håller ca. 27 grader och har två undervattenfönster för filmning. Anläggningen har eget välutrustat gym som är fritt att nyttja.

Hotell

Rated 3plus stars

Bluewater Hotel

Bluewater Hotel ligger mitt i mysiga Colonia Sant Jordi, endast 350meter från den närmaste sandstranden och ca 1km från den berömda fyren Far de la Colonia. På hotellet finns utomhuspool, bar, en gemensam lounge, en trädgård solterrass. Bluewater Hotel är ett mindre hotell med enbart 32 rum. Alla rum har skrivbord, platt-TV, luftkonditionering och eget badrum.
Avstånd till Palma de Mallorcas flygplats är endast 34km och till BEST Centres fina träningsanläggning är det bara några minuters promenad.