Poznan, Polen Högklassig träningsanläggning på gångavstånd från hotellet

Poznan

Inomhus och utomhus badland med sandstrand och solstolar, Termy Maltanskie, Poznan, Polen

Charmiga Poznan i västra Polen är landets femte största stad. Poznań är en stor universitetsstad med många studerande ungdomar - drygt 120 000 läser vid någon av stadens tiotal högskolor. Det är en mycket gästvänlig stad och det är lätt att göra sig förstådd på främmande språk. Det finns många goda matställen och caféer. Gamla torget med ett rådhus i renässansstil utgör stadens centrum. Kring torget ligger gamla borgarhus och palats. Strax intill ligger Kungliga slottet, där den siste polske kungen som regerade från Poznań, Przemysł II, hade sitt residens. Flera lågprisbolag flyger till Poznan, vilket gör att vi kan erbjuda väldigt prisvärda träningsläger här.

Helpension

Pris från 4990 kr

Höjdpunkter

Fakta träningsanläggningen

Simcentret är nybyggt och väldigt imponerande. Här finns inomhus, supermodern 50-meters bassäng med stor läktare, separat bassäng med hopptorn i flera olika höjder och med flera trampoliner. Allt upptänkligt material finns på anläggningen. Förstklassigt gym med allt och lite till som behövs för bra träning mot en mindre avgift.

Hotell

Rated 3plus stars

Novotel Poznan Malta

Novotel Poznan Malta ligger perfekt beläget nära Aquapark Termy Maltanskie och ca 2,5 km från Gamla Stan. In till Poznans fina centrum åker ni enkelt med spårvagn på ca 10minuter. Hotellet har en fin terrass och utomhuspool. Novotel erbjuder 149 rymliga rum med gratis WIFI och TV. Det finns enklare gym och en bra restaurang samt en uteservering på sommaren.