Ronneby, Sverige Träningsläger i fantastiskt vackra Brunnsparken

Ronneby

Flygfoto av Brunnsparken en solig sommardag, Ronneby Skärgård i bakgrunden, Ronneby, Sverige

Mitt i vackra och prisbelönta Ronneby Brunnspark ligger Ronneby Bed & Breakfast. Boendet består av två vackra sekelskiftesvillor i trä som är K-märkta. Det är kort avstånd till Ronnebys centrum med butiker och kulturkvarter och närmaste golfbana ligger lite längre ned på gatan. Ronneby är ett mycket populärt resmål för idrottsföreningar sedan många år tillbaka. I och omkring Brunnsparken finns många fina träningsfaciliteter för en rad idrotter: 25-meters utomhusbassäng, 25-meters inomhusbassäng, nyrenoverad friidrottsstadion, välvårdade tennisbanor, bordtennishall, elljusspår och naturgräsplaner.
Ronneby Brunnspark Vandrarhem och Bed & Breakfast passar perfekt för träningsläger, kick-offer och andra sammankomster där gemenskapen är viktig. Vi kan erbjuda er ett eget hus med sällskapsrum, kök och logi för upp till 50 personer.

Helpension

Pris från 1595 kr

Höjdpunkter

Fotboll

På kort promenadavstånd finns flera 11-manna naturgräsplaner och en 7-manna konstgräs. I Kallinge, ca 8km från Ronneby, finns en fräsch konstgräsplan med omklädningsrum och elljus. Ytterligare naturgräsplaner finns i närheten av Ronneby.

Simning

Det är ca 800meter att gå till Ronneby Simhall med inomhus 25-metersbassäng som har 6st banor. På sommarhalvåret finns även möjlighet att träna utomhus på Ronneby Brunnsbad, ca 400meter bort. På Brunnsbadet finns även utomhus badland.

Friidrott

Friidrottsanläggningen på Brunnsvallen genomgick under 2018-2019 en omfattande renovering som gör att vi nu även kan välkomna friidrottsklubbar till Ronneby. Det går att utöva alla grenar och det är bara några minuters promenad från boendet.

Handboll

Sporthallen i Ronneby ligger i samma komplex som simhallen, ca 800m från Ronneby Bed & Breakfast. Det finns två st fullstora idrottshallar, den ena med läktare.

Boende

Ronneby Brunnspark Bed & Breakfast

På Ronneby Brunnspark B&B bor ni i rymliga 3- och 4-bäddsrum med dusch och toalett i korridoren. Oftast får ni en egen byggnad för er själva. Här finns totalt 33 nymålade rum som nyligen bytt till ny och fräsch inredning. Här får ni även ett sällskapsrum och ett modernt självhushållskök. Frukost serveras i vandrarhemmet, lunch och middag serveras i en restaurang i huset bredvid. Gratis WIFI ingår för samtliga gäster.

Det är gångavstånd till fotbollsplaner, friidrottsstadion, inomhus 25-metersbassäng och idrottshall. Tidigt på våren finns konstgräsplan ca 8km från Brunnsparken.