Torremolinos, Spanien Simläger på den spanska solkusten

Torremolinos

Sandstrand en solig dag, Torremolinos, Spanien

Torremolinos ligger direkt söder ut från Malaga, endast 7km från flygplatsen, och är en välkänd semesterort för många. Här hittar ni de finaste sandstränderna på Costa Del Sol och mängder med turister från hela Europa hittar hit varje år. Torremolinos har runt 320 soldagar per år och under vinterhalvåret är temperaturen ofta 16-18 grader. Förutom en fin sandstrand och bra klimat finns här även goda shoppingmöjligheter samt ett blomstrande nattliv för de som är intresserade av det.

Träning sker i en 50-meter utomhusbassäng som stod klart maj 2011. Simanläggningen har i många år lockat Europas toppsimmare till Torremolinos på träningsläger och vi kan erbjuda detta resmål till mycket förmånliga priser.

Helpension

Pris från 5990 kr

Höjdpunkter

Simning

Simträning sker i en 50-meters utomhusbassäng med den senaste inom teknik, bassängen håller europeisk toppklass. På anläggningen finns även inomhus 25- och 50-metersbassäng, separat bassäng med hopptorn samt ett välutrustat gym. Centret är högt beläget med utsikt över Torremolinos och havet.

Hotell

Rated 4 stars

Grand Hotel Cervantes

Gran Hotel Cervantes totalrenoverades 2008, med en mycket hög standard som resultat. Många av rummen har härlig utsikt över havet, alla har AC, kylskåp, platt-TV och Wi-Fi. Hotellets fina och rymliga restaurang serverar god och riklig mat. Hotellet har både ute- och innomhuspool och ett gym. På takterrassen är det fantastisk utsikt över stranden och havet, härlig miljö att ta något gott att dricka i baren. Gran Hotel Cervantes ligger i nedre delen av centrum precis vid gågatorna, och 5 minuter från den kilometerlånga sandstränderna. Till träningsanläggningen är det en promenad på 18 – 20 minuter.