Alicante, Spanien Fenomenala gräsplaner precis vid det fina boendet

Melia Villaitana Football Center

Naturgräsplaner med Melia Villaitana och berg i bakgrunden, Benidorm, Spanien

Meliá Villaitana ligger vackert beläget bland berg och golfbanor med fantastisk utsikt över Gran Bahia-bukten vid Costa del Sol. De spanska arkitekterna Andres och Juan Carlos Piñeiro har utgått från traktens traditionella byggnader och skapat en resort som liknar en liten pittoresk spansk by. Resultatet är en mysig atmosfär med bland annat en piazza med flera olika restauranger och flera olika poolområden, den största med en konstgjord sandstrand.
Det nybyggda fotbollscentret håller extremt hög standard med två naturgräsplaner av allra högsta kvalitet. Tack vare vårt stora kontaktnät kan vi arrangera träningsmatcher för både landslag, elitklubbar och amatörlag. Några klubbar som varit här de senaste åren: Schalke04, Southampton FC, Viktoria Plzen, Rapid Wien, Molde, Middlesbrough med flera.
Vid sidan av fotbollen finns två högklassiga 18-håls golfbanor, padel- och tennisbanor, professionellt gym och ett fint spa. Utbudet av restauranger, barer och uteliv är enormt i närliggande Benidorm som på senare år fått en ansiktslyftning. Villaitana ligger strax norr om Alicante, endast en dryg halvtimma från flygplatsen.

Helpension

Pris från 8990 kr

Höjdpunkter

Fakta Villaitana Football Center

Villaitana Football Center förfogar över två 11-manna naturgräsplaner (105x68m) och två 7-manna naturgräs för uppvärmning och målvaktsträning. Vid varje träningstillfälle har ni tillgång till en 11-manna och en 7-mannaplan. Planerna är byggda 2016 och håller absolut toppklass. Allt träningsmaterial som behövs finns och ingår i priset. Det finns också plattformar för video- och TV-inspelning.

Video från Melia Villaitana Football Center

Hotell

Rated 4plus stars

Meliá Villaitana

Hotel Meliá Villaitana är ett fyrstjärnig högklassig resort med ett lyxigt spa, utomhuspooler med en konstgjord strand, två golfbanor designade av Jack Nicklaus samt padel- och tennisanläggning. Hotellet ligger med fantastisk utsikt över Gran Bahía-bukten, strax norr om Alicante.

På Villaitana finns sex restauranger med olika inriktningar och en bar vid poolen som serverar enklare matträtter. Hotellet är byggt som en traditionell medelhavsby med 25 enskilda byggnaderna i typisk arkitektstil.

De stora rummen har egen balkong eller terrass, satellit-tv, AC, vattenkokare och eget badrum med hårtork.

Meliá Villaitana är också ett välutrustat konferenshotell med stor vana av internationella konferensgrupper.