Sara Jardving

Img 3412 1
Solnedgång på Kaanapali Beach på den västra stranden av ön Maui på Hawaii med ön Lanai och Molokai i bakgrunden. En vacker sandstrand, ett populärt turistmål på Hawaii. Fotograferad i horisontellt format på plats på Maui Hawaii.

Har jobbat med resor sedan: Mitt första jobb inom resebranschen är här på Escape Travel.

Det bästa med jobbet: Jobbet har allt jag älskar och brinner för! Att kunna kombinera ett serviceyrke med sport och framför allt fotboll är drömmen. Bonusen är att varje dag få jobba tillsammans med likasinnade.

Favoritresmål:Morgonkaffe och en skål med färska frukter eller bär på Moana Surfriders terrass när dagen gryr över havet och Waikiki-stranden sakta väcks till liv. På Oahu, Hawaiis största ö upptäcker man trevliga små stränder men även pulsen i Honolulu med flera historiska platser.

Drömresa:Det finns många resor jag skulle vilja göra! Varför inte skidor i Dolomiterna med kidsen.

Gillar även: Har ett stort hjärta för fotbollen och älskar fortfarande varje dag jag knyter på mig fotbollsskorna för att gå ut på planen för träning. Tur att mina barn delar samma intresse!

Något att berätta för barnbarnen:Min första landskamp! Att stå uppställd, lyssna till nationalsången och få sin debutnål.

Vad ville du bli när du var liten? Att en tjej skulle bli fotbollsproffs när jag var liten var nära på omöjligt, men ändå var det proffs som stod högst på listan.

Tre tips till våra resenärer:

1. Våga ta dagen som den kommer. Det dyker alltid upp nya upplevelser oavsett destination.

2. Ta tillfälle att lyssna på andra människors erfarenheter och upplevelser som ger både kunskap och tips.

3. Försök att inte stressa igenom resan utan ta varje chans att stanna upp och njuta av det du upplever, så att minnena lever kvar längre.