Susanna Silverklo

Susanna Silverklo, Escape Travel
strand i makena vik med palmträd och vågor i södra maui, hawaii

Har jobbat med resor sedan: Jag var 23 och hade rest jorden runt så många varv att jag behövde skaffa ett vuxet jobb och sluta flacka omkring. Sedan började ett ännu intensivare resande, för i den här branschen lever vi för nästa resa!

Det bästa med jobbet: Att ta reda på vart just du behöver resa, utan att du kanske visste det innan du ringde. Vi ger människor fantastiska upplevelser!

Favoritresmål: Jag tycker att det är spännande att smälta in, lära mig språket, vill aldrig åka hem. Där jag trivs bäst är the Big Island på Hawaii för livsstilen, havet och amerikanerna, men jag gillar Kalifornien med. Närmare så är Italien mitt favoritland.

Drömresa: Jag är relativt ny på Escape Travel, så nu vill jag prova alla våra flodkryssningar och vandringsresor såklart.

Gillar även: Att rida. Kontakten med hästen, att få den att förstå vad jag menar. Då är man i nuet och släpper alla andra tankar.

Dold talang: Jag vet inte hur familjen skulle hitta någonting om inte jag bodde där. ”Var är min..?” På det svarar jag utan att blinka: Hatthyllan, i den fjärde korgen under tre paraplyer och bakom den blåa ullmössan.

Vad ville du bli när du var liten? Jag började extrajobba redan när jag gick i lågstadiet, så det handlade mer om vad jag skulle göra med pengarna. Jag ville äga en ko och bo under en kokospalm.

Tre tips till våra resenärer:

Välj det bättre hotellalternativet och alltid centralt.

Åk hellre kommunalt än taxi, så att du kommer närmare vardagslivet på resmålet.

Den billigaste resan är den du bokar i god tid!