AmaWaterways

Lugar på Ama Waterways.

Med AmaWaterways är resan i sig lika oförglömlig som de platser du besöker längs vägen. Champagnefrukost, kulinariska höjdpunkter, lyxiga omgivningar och en besättning som ger en imponerande service. Definitivt en flodkryssning för dig som tycker om livet på hög nivå.

Ship lounge med sebra matta på golvet, bord, stora panoramafönster. Foto.

Ama Waterways grundades 2002 och har sedan dess fått flera utmärkelser för både kvalité och service. Det amerikanska rederiet har under de senaste åren byggt sjutton eleganta systerfartyg i lyxklassen, och huvudfokus ligger på floderna Rhen, Donau, Rhône, Seine, Douro, Moselle och Main samt Volga och Östersjön, Chobe-floden i Botswana och Mekong i Vietnam och Kambodja.

Fartygen är relativt små med cirka 150 passagerare, vilket skapar en intim och trevlig atmosfär. De flesta ingår i AmaWaterways - såsom champagnefrukost, alla måltider, handplockade viner till lunch och middag, underhållning ombord, cykeluthyrning och internet i hytten. Dessutom ingår de flesta utflykter. Alla fartyg har en skönhetssalong, massör och gym och jacuzzi.

De nyaste fartygen har simbassäng med bar på soldäck.

Resekalender

Oktober 2022

November 2022