Den andra gamla världen

Asien

Vietnamesisk kvinna som roar en båt på Mekong River Delta, Vietnam

Från nomadernas stäpplandskap i Mongoliet till de livliga folkmassorna i Hongkongs supermetropol. En resa till Asien och världens största kontinent innebär en resa in i en äventyrlig värld med magnifik natur, unik arkitektur, fascinerande metropoler och rika kulturupplevelser.

I Kina kan du bland annat utforska den förbjudna staden, gå på den kinesiska muren och uppleva den mytomspunna Shangri-La vid foten av Himalaya. Hong Kong frestar med sina oändliga shoppingmöjligheter, medan Europa och Asien möts i Macaus historiska centrum.

Vietnam är ett underbart med vacker natur, livliga städer och idylliska stränder. Varför inte följa med på en unik flodkryssning på den mäktiga Mekongfloden med de magnifika Angkor-templen i Kambodja? I historiska Jordanien kan du uppleva magiska Petra, simma i Döda havet och utforska öknen i Wadi Rum. Det gästvänliga Iran är en skattkista av spännande historia, utsmyckade moskéer och rik kultur.

De äventyrliga kan följa med på en vulkanisk safari i Indonesien, vandra på stäppen i Mongoliet eller utforska hemligheterna på sidenvägen i Armenien, Kirgizistan och Kazakstan.

Oavsett om du vill utforska denna unika kontinent på egen hand, följa med på en flodkryssning eller en gruppresa med en erfaren reseguide, kommer du garanterat att skapa minnen för livet när du reser på semester till Asien!

Resekalender