4-stjärnigt Premiumfartyg

MS Amalia Rodrigues

Fartyg som seglar på Douroel-floden längs gröna vinstockar. Foto.

Detta Premiumfartyg är döpt efter "Drottningen av Fado" Amália Rodrigues, Portugals kända sångerska och skådespelare. De varma terrakottatonerna minner om Lissabons gator och de färger Amália gärna bar på scen. Ljusa träslag och flätningar återspeglar gitarren, för alltid en del av den genuina portugisiska andan.

Fartyg som seglar på Douroel-floden längs gröna vinstockar. Foto.

Rated 4 stars

MS Amalia Rodrigues

Ombord detta fina premiumfartyg finns restaurang med rederiets omtalade omsorg om maten, lounge med dansgolv, souvenirbutik och soldäck med en liten pool. Wi-Fi finns i loungen och i receptionen.

Alla hytter är utvändiga. Hytterna på övre däck och mellandäck har fransk balkong medan hytterna på nedre däck har mindre fönster som inte går att öppna. Fartyget har inga enkelhytter men erbjuder ett begränsat antal dubbelhytter för eget bruk.

Rederi Croisi Europe

Byggår 2019

Antal däck 3 plus soldäck

Längd 80 m

Passagerare 132

Hiss Ja

Pool Ja

Hytter

Hytt på mellandäck/övre däck MS Amalia Rodrigues

Övre däck

34 st fina utsideshytter på cirka 13 m² och med fransk balkong, det vill säga stora fönster som kan öppnas. Privata badrum med dusch, toalett och hårtork. Hytterna har TV, radio, kassafack och luftkonditionering. Hytterna har antingen två enkelsängar eller en smal dubbelsäng.

Ms amalia rodrigues upper deck suite

Svit på övre däck

De båda sviterna på övre däck är störst av alla med cirka 19 m². De är också de enda med terrass som man kan gå ut på. Privata badrum med dusch, toalett och hårtork. Hytterna har TV, radio, kassafack och luftkonditionering. Hytterna har två enkelsängar.

Hytt på mellandäck/övre däck MS Amalia Rodrigues

Mellandäck

22 st ljusa utsideshytter på 12-13 m² och med fransk balkong, det vill säga stora fönster som kan öppnas. Privata badrum med dusch, toalett och hårtork. Hytterna har TV, radio, kassafack och luftkonditionering. Hytterna har antingen två enkelsängar eller en smal dubbelsäng.

Svit på mellandäck

Det finns två sviter på mellandäck som är lite större än övriga hytter med sina 15 m². De har fransk balkong, det vill säga stora fönster som kan öppnas. Privata badrum med dusch, toalett och hårtork. Hytterna har TV, radio, kassafack och luftkonditionering. Hytterna har två enkelsängar.

Hytt på huvddäck MS Amalia Rodrigues

Huvuddäck

8 st utsideshytter på 12-13 m² med fönster som ej kan öppnas. Privata badrum med dusch, toalett och hårtork. Hytterna har TV, radio, kassafack och luftkonditionering. Hytterna har antingen två enkelsängar eller en smal dubbelsäng.

Resor med MS Amalia Rodrigues

Maj 2024

Augusti 2024