Navibelle Cruises

Lobby och reception på kryssningsfartyget MS Vivienne

Navibelle Shipping AG är baserade i Rotkreuz, Schweiz

Navibelle är ett nytt och snabbt växande rederi och deras fartyg har design av högsta kvalitet med modern, elegant inredning och rymliga gemensamma utrymmen.

All personal i Navibelles administration kommer från flodkryssningsbranschen och har de senaste 25 åren samlat stor erfarenhet från hela Europa, både till sjöss och på land. Deras motto är att varje dag göra gästens vistelse till en oförglömlig och minnesrik upplevelse.

Rederiet har flera fartyg och Escape Travel har abonnerat två av dem; MS Vivienne som seglar på Donau 2021 och 2022, och MS Cruicebelle som seglar på Rhen 2021 och 2022.
Mer information om fartygen nedan.

Rated 4plus stars

MS Vivienne

Byggår 2000 (totalrenoverat 2020)
Längd 110 m
Antal däck 3
Antal hytter 76
Passagerare 146
Flod Donau

MS Vivienne är ett läckert förstaklassfartyg med tre hyttdäck och ett inbjudande soldäck, som totalrenoverades 2020. Alla hytter är utvändiga med fransk balkong eller fönster. Ombord finns restaurang, lounge/bar, reception och gratis wifi. Frukost och lunch är rikliga bufféer, medan middagen (4 rätter) serveras vid bordet. I salongen serveras afternoon tea med kaffe/te och kakor varje eftermiddag, samt lite snacks varje kväll. Det bjuds även på levande musik och dans varje afton!

Fartyget har inga enkelhytter, men ett begränsat antal dubbelhytter går att boka för enkelbruk.


Hytter

Svit med dubbelsäng på övre däck ombord på MS Vivienne

Owners Suite

Övre däck (30 m2)

Fartygets största svit, en rymlig hytt med fransk balkong (öppningsbara fönster från golv till tak). I hytten finns två separata sängar som kan sättas ihop till en dubbelsäng, en sittgrupp, garderob, kaffemaskin, ett litet kylskåp, TV, safe och AC. Badrummet har dusch med glasväggar, handfat, toalett, hårtork och toalettartiklar från L’Occitane.

Ankomstdagen finns det badrock, tofflor, blommor och mousserande vin i hytten – här blir du verkligen bortskämd!

Resekalender

Oktober 2022

November 2022