Costa Brava, Spanien Sjudande Barcelona och vilda Costa Brava

Aktiv konferens i Barcelona

Tamariu - liten by på Costa Brava, Spanien.

Populära Barcelona har verkligen allt: fantastisk arkitektur, underbart klimat, stränder och ett otroligt utbud av restauranger. Det är inte förvånande ett av våra mest bokade konferensresmål; vi har haft hundratals företag här genom åren.

Om ni vill göra er nästa konferens ännu roligare kombinerar vi Barcelona med den natursköna Costa Brava-kusten. Här bor ni i små badorter och vandrar kustleden GR-92 mellan pittoreska stränder som lockar till bad. Och maten, den är alltid ett bärande inslag på våra resor: vingårdsbesök, matlagning med stjärnkock och tapas vid rätt tillfälle (dvs allt som oftast).

Höjdpunkter

  • Barcelona, behöver vi säga mer?
  • Sköna kustvandringar med bad
  • Fina cykelleder
  • En av Spaniens mest spännande matkulturer
  • Vi kan Barcelona!

Aktivitetsförslag

Kustvandring längs GR-92

Denna förförande vandringsled följer troget vattnet och invigdes 1992 till äran av OS i Barcelona. Vi utgår gärna från mysiga Calella de Palafrugell där två av de vackraste etapperna börjar. Söderut håller vi höjd över den klippiga kusten och går bland bosättningar från stenåldern, doftande pinjeskog och små gömda vikar med grottor och fin sand. Norrut passerar vi den imponerande fyren San Sebastian innan vi fortsätter till den avlägsna stranden Cala Pedrosa. Här kan vi äta lunch på ett beach shack eller sätta av mot något lyxigare. Glöm inte badbyxorna!

Cykla

Att cykla är alltid en frihetsupplevelse och vi håller oss till lugna vägar och Vias Verdes – gamla banvallar som har konverterats till cykelbanor. Några förslag är Via Verde från Girona till Sant Feliu vid kusten, från Sant Feliu till Calella och från Calella till vindistriktet Baix Empordá. Oavsett vilken etapp ni väljer ger vi full service med fina cyklar och följebil som bär med sig vatten, reservdelar och varför inte en läcker picknick?