Marbella, Spanien Fantastiska gräsplaner i lugn och vacker miljö

Banus Football Center

Dama de Noche fotbollsplaner, Marbella

Banus Football Center är ett premiumalternativ anpassat för elitklubbar som kräver det lilla extra. Läget på solkusten innebär att de vädermässiga förutsättningarna är optimala för träningsläger året runt och kvaliteten på gräsplanerna är högsta tänkbara. En återkommande gäst på Banus Football Center är Malmö FF, som varit här fem gånger de senaste två åren. Escape är stolta över att ha ensamrätt i Skandinavien för Banus Football Center.

Höjdpunkter

Marbella

Vår mening

"Banus Football Center har allt som behövs för ett lyckat träningsläger, perfekta gräsplaner, high-performance gym och avskilt läge i den varma spanska vårsolen. Att Malmö FF valt Banus Football Center så många gånger säger det mesta om kvaliteten."

Fakta Banus Football Center

Banus Football Center stod färdigt 2018 och är en imponerande träningsanläggning för fotboll. Här finns fyra fullstora 11-mannaplaner (105x65m) med perfekt gräs, separata ytor för målvaktsträning, omklädningsrum och fullt utrustat high-performance gym. Många proffsklubbar och landslag har gästat Banus Football Center, exempelvis Sparta Prag, Malmö FF, Viking, Örebro, Sarpsborg, Norge U21, Bodø/Glimt och många fler.

Hotell

Rated 4 stars

Melia Marbella Banus

Hotel Melia Marbella Banus ligger i den mest exklusiva delen av Puerto Banus, väldigt nära Puerto Banus Marina där ni finner flera exklusiva butiker och restauranger. Melia Marbella Banus ligger 50 meter från stranden och 7km från Marbella centrum.

Här finns två utomhuspooler, bastu och turkiskt bad, separat restaurangdel för alla grupper samt uppvärmd inomhuspool. Melia Banus erbjuder fina, ljusa rum med två separata dubbelsängar, TV och AC.

Till Dama de Noche Football Pitches är bara några minuters promenad (400meter), till Marbella Football Center är det 8 minuters bilresa.

Rated 4 stars

Hotel Occidental Puerto Banús

På nyrenoverade Hotel Occedental Puerto Banús ligger vid en av världens mest kända och lyxiga marinor och mitt i exklusiva Puerto Banus. I närområdet finns flera padelbanor och många fina golfbanor. På gångavstånd finns butiker, köpcenter, restauranger, pubar och sandstrand.

Hotellet håller väldigt hög klass sedan den omfattande totalrenoveringen, allt från rum till möteslokaler, restaurang och poolområde har gjorts om.

Till Dama de Noche Football Ptches är det 5 minuters bilresa, till Marbella Football Center och La Quinta tar det 10 minuter att köra.

Rated 4 stars

Sol Marbella Estepona Atalaya Park

Sol Marbella Estepona Atalaya Park ligger direkt på stranden mitt på Costa del Sol mellan Estepona och Marbella. En klar dag syns både Afrikas kust och Gibraltar. Atalaya Park är omgivet av vidsträckta trädgårdar och har sex pooler och två 18-håls golfbanor.

Anläggningen erbjuder många olika aktiviteter, exempelvis fotboll, bågskytte och volleyboll. Det finns nio tennisbanor, gym, bastu och turkiskt bad. På sommaren erbjuder hotellet också ett center för vattensporter. Atalaya Park Resort har tre restauranger och två barer.

De stora och rymliga rummen har egen balkong, luftkonditionering, minibar och värdeskåp.

Atalaya Park har en egen förstklassig fotbollsanläggning ca 800 meter från hotellet. Till Dama de Noche Football Pitches är det 9km, till Marbella Football Center 8km och till La Quinta är det 9km.

Rated 5 stars

Alanda Hotel

Alanda är ett lyxigt femstjärnigt hotell som ligger på "The Golden Mile", en av Marbellas (och hela Europas) mest exklusiva adresser. Hotellet ligger bara 400m från stranden och har nära till fina butiker, restauranger, caféer och barer.

På hotellet finns flera restauranger, café, stora mötesrum, gym, spa och utomhuspool.

Till Dama de Noche Football Pitches är det 3km, till Marbella Football Center är 8km.

Rated 4 stars

Barcelo Marbella

Hotell Barceló Marbella ligger i den exklusiva delen av Guadalmina mitt i Marbella Costa del Sol, nära den magnifika stranden och 7min från Puerto Banús och 15 från Marbella centrum.

Alla de 206 luftkonditionerade rummen på Hotel Barcelo är rymliga och inredda i en ljus och elegant stil. Vissa rum har hydromassagebad och en terrass med utsikt över golfbanan eller utomhuspoolen. Det finns också turkiskt bad, bastu, gym samt inomhusbubbelpool. Hotellets gäster har tillgång till gratis Wi-Fi.

Till både Marbella Football Center och Dama De Noche är det 8 minuters bilresa.

Rated 4 stars

Hard Rock Hotel Marbella


Nyöppnade Hard Rock Hotel Marbella ligger nära stranden både i San Pedro och Rio Verde.

Populära besöksmål i närheten av Hard Rock Hotel Marbella är bland annat stränderna i Nueva Andalucía, Puerto Banús och Cortijo Blanco. Närmaste flygplats är Málaga-Costa del Sols flygplats, som ligger 61 km från hotellet. Flygplatstransfer kan ordnas mot en extra avgift.

Hotellreceptionen är bemannad dygnet runt, även alla 206 luftkonditionerade rum på Hard Rock Hotel är rymliga och inredda i en ljus och sofistikerad stil. Hotellet har väldigt fina och attraktiva platser så som terrassen, restaurangen men även den stora trädgården som finns.

Du har även tillgång till gratis WIFI, en bankomat, utomhuspool, gym, kvällsunderhållning och en professionell rumsservice.

Rummen är utrustade med det mesta. Några av dessa är till exempel minibar, värdeskåp, platt-tv och ett eget badrum med dusch. Det finns även sängkläder och handdukar på varje rum.