Mallorca, Spanien Svenskarnas favoritresmål för sol och strand

Konferensresa Mallorca

Pollenca, gammal by på ön Palma Mallorca, Spanien

Mallorca är ett välkänt resmål, den storslagna naturen och perfekta klimatet har lockat svenskar i över 50 år. Här finns allt från små bergsvägar i öster, till sömniga byar och klippiga kuster med små avskilda badvikar.

Överallt på ön finns spännande marknader med hantverk, frukt, grönsaker och olivoljor. Självklart skall man också besöka någon av öns vingårdar och köpa med en flaska eller två av öns eget vin.

Det finns gott om bra utflyktsmål och aktiviteter. Upplev en guidad tur av historiska huvudstaden Palma - till fots, cykel eller i buss. Det finns även möjlighet till vattensporter eller båtturer med lunch och bad ute till havs.

Höjdpunkter

Exempel på hotell

Rated 4plus stars

Hotel Palace Bonanza Playa & Spa

Hotel Palace Bonanza Playa & Spa ligger i ett härligt läge precis intill det glittrande Medelhavet, endast 7 km från Palma. Hotellet har en trevlig restaurang med inbjudande havsutsikt som serverar spanska och internationella rätter. Det finns också möjlighet att äta en mer informell middag i baren vid poolen eller på eget kafé.

Rummen på Bonanza Playa är modernt och elegant inredda. Rummen har balkong med havsutsikt, gratis WiFi, AC, satellit-tv och badrum med badprodukter.

Hotellets spa har bastu, hydromassagepool, turkiskt bad med mera. Flera olika behandlingar erbjuds, bland annat massage- och vinterapibehandlingar.

Det finns bra konferensfaciliteter med mötesrum för både små och stora sällskap. Det största konferensrummet tar upp till 300 personer och några av rummen har utsikt mot havet.

Liknande resor