München, Tyskland München Loves You - Stadens slogan

Konferensresa München

Marienplatz München

München är med sina 2,5 miljoner invånare Tysklands tredje största stad och ligger vid floden Isar norr om de bayerska alperna. München är en fartfylld stad med en spännande historia och dessutom är staden omgiven av grönskande natur.

Som huvudstad i Bayern är staden kanske mest känd för flera av de största bryggerierna i landet och deras berömda oktoberfest samt fotbollslaget FC Bayern München men oavsett årstid så finns det alltid något att göra i München.

Väl värt ett besök är vackra barockkyrkan Theatinerkirche liksom Triumfbågen Siegestor och Olympiska parken. Vill du uppleva stadens stolthet BMW på nära håll åker du till BMW Welt och utforskar mer om företagets historia.

Höjdpunkter

Exempel på hotell

Rated 4 stars

Hotell Leonardo München

4-stjärniga Leonardo Royal Hotell München ligger i distriktet Milbertshofen - Am Hart och är beläget 35 km från Münchens flygplats. Både Olympiapark och centrala München ligger 5 minuters bilresa från Leonardo Royal Hotel München. Hotellet ligger nära kollektivtrafiken med sina 150 meter till tunnelbanestationen Oberwiesenfeld och 5 minuters promenad till busshållplatsen Oberwiesenfeld.

Fantastiska Leonardo Royal Hotell München erbjuder Inomhuspool, solterrass, bastu, spa-center och bar. På hotellrummet kan du njuta av en minibar, plattskärms-TV med satellitkanaler och luftkonditionering.

Hotellet erbjuder ett businesscenter med mötesrum.

Liknande resor