Göteborg, Sverige Träningsläger i Nordens största multisportarena

Prioritet Serneke Arena

I centrala Göteborg på 45 300 kvm yta finns Nordens mest moderna multisportanläggning, Prioritet Serneke Arena. Vi erbjuder en nybyggd inomhusarena med fullstor inomhusfotbollsplan med den senaste generationens konstgräs, två idrottshallar, mängder av fotbollsplaner utomhus, eget omklädningsrum m.m. Allt för att göra ert träningsläger till den optimala upplevelsen i underbara Göteborg! På anläggningen finns dessutom en unik 1200 m lång skidanläggning, ett av Nordens största gym och Sveriges största beachvolleyanläggning. Med kombination av olika aktivitetsytor, modernt boende, restaurang och fullstor inomhuskonstgräsplan kan vi erbjuda unika träningsläger för ert lag.

Helpension

Pris från 1895 kr

Höjdpunkter

Ert träningsläger

"Vi har ett unikt samarbete med IFK Göteborg som ger er möjligheten att träna i samma miljö som en av Sveriges mest framgångsrika fotbollsklubbar. Om ni önskar finns möjligheten att tränas av IFK Göteborgs akademitränare och få en inblick i IFK Göteborgs dagliga verksamhet. På samma våningsplan som fotbollshallen ligger två sporthallar där vi arrangerar träningsläger för badminton, handboll, innebandy, futsal och basket."

Fotboll

All träning sker i första hand i fotbollshallen där vi har en fullstor internationell 11-manna plan (105x65 meter) med FIFA 2-star klassificering. Planen går att dela in i halvplan eller ¼-dels plan genom ett automatiskt skyddsnät. Utomhus finns mer än 20st 11-mannaplaner, både hybridgräs, konstgräs och naturgräs.

Andra sporter

Handboll, innebandy, basket, futsal eller badminton? Vi erbjuder träning i två sporthallar som ligger på samma våningsplan som fotbollshallen. Måtten är 40x20 meter och hallarna kan delas med en ridåvägg. I båda hallarna finns moderna ljud -och speakersystem. I sporthall A finns även en läktare för 500 personer.

Hotell

Rated 4 stars

Kviberg Park Hotel & Conference

Kviberg Park Hotel & Conference stod klart i juni 2015 och är ett toppmodernt idrottshotell. Från hotellet tar det endast 10minuter med spårvagn in till centrala Göteborg och välkända attraktioner så som nöjesparken Liseberg, Universeum och Göteborgs mysiga centrum. Denna idrottstokiga stad erbjuder stort utbud av shopping, restauranger och pulserande nattliv.

Kviberg Park Hotel & Conference erbjuder övernattning i rymliga hotellrum (2-, 3- och 4-bäddsrum) med platt-TV, Wi-Fi och badrum. Hotellet ligger inne i Prioritet Serneke Arena, vilket gör att ni bor under samma tak som mängder av träningsfaciliteter, exempelvis inomhus längdåkning året om, Nordens största gym, fotbollshall, idrottshallar och beachvolleyboll. Hotellet har också en stor och konferensavdelning med mötesrum från 8 - 150 personer.