Välkommen till din nystart!

Resetresor

Detta är personligt utformade rehabiliteringsresor med fokus på att återfå gamla förmågor i vacker miljö. Du älskar att röra dig men kroppen sätter stopp. Kanske är det ett trilskande knä, en ond rygg eller en höft som inte hänger med. Kanske har du blivit opererad, aldrig fått en bra bedömning eller så har träningen runnit ut i sanden. Då är det dags för Reset!

Tillsammans med våra legitimerade fysioterapeuter får du en individuell bedömning och ägna veckan åt att träna på rätt sätt. Målet är att du åter ska kunna utöva dina favoritaktiviteter utan hinder. Det hela ramas in med en reseupplevelse bestående av fina miljöer, bra boende, god mat och inspirerande umgänge.

Som arrangör av aktiva resor möter vi ofta gäster som vill mer än kroppen vill. Därför är det roligt att kunna erbjuda ett sätt att komma tillbaka på - och lägga många härliga år till på vandring, cykling eller bara att leva lätt och ohindrat.

Varför en resa med rehab?

Program

Redan innan resan kontaktar vi dig för ett uppstartssamtal och när du reser hem får du med dig en plan för fortsatt träning. För den som vill finns också möjlighet till regelbunden coaching efter resan. Programmet utformas efter dina förutsättningar och inte dina begränsningar.

Under veckan kommer du att få stöd och hjälp att utforma träning som känns trygg och är tillräckligt utmanande för att du ska få resultat och nå dina mål. Efter individuell bedömning blandas personlig träning med din fysioterapeut med gruppträning och föreläsningar. Vi stänger inte in oss i gymmet utan tränar så mycket som möjligt i vackra utomhusmiljöer.

Ta gärna med din partner eller en kompis. Det gör ingenting om ni ligger på olika träningsnivå. Alla har något att jobba mot och det gör vi tillsammans trots olika förutsättningar.

Det kommer att bli roligt, intressant och ibland tufft! Allt för att nå och bibehålla dina mål i en aktiv vardag med minskad smärta.

  • Så här kan en dag se ut:
  • 08:00-08:30 Kort morgongympa
  • 08:30 Frukost
  • 09:30-12:00 Individuella samtal och träning med din fysioterapeut (cirka 20-40 minuter per deltagare, resten fritid)
  • 12:00 Lunch
  • 14:00-17:00 Gruppträning (cirka 1 timme per deltagare, resten fritid)
  • 17:00-17:30 Kort föreläsning / Workshop
  • 18:00-18:30 Medicinsk yoga
  • 19:30 Middag

En reseupplevelse

Glöm gråa gym - din nystart sker i vackra utomhusmiljöer på ett spännande resmål. Vi inkluderar också ett antal utflykter för träning, vandring och inspiration i ny miljö. Vi bor på ett fint hotell nära naturen med god mat och trevliga utrymmen ute och inne.

Vill bara en av er på Reset?

Som störst i Sverige på vandringsresor känner vi många gäster som vill mer än kroppen vill. Ibland är det bara en i sällskapet som behöver komma igen. Då Resetresan sammanfaller med en vandringsresa följer den ena ordinarie program med vår vandringsguide, medan den andra får specifik träning och råd av våra fysioterapeuter. Det går bra för den som bokat Reset att följa med på några av vandringarna. Tänk att äntligen kunna få genomföra den där efterlängtade vandringen som verkade ligga utom räckhåll!

Våra fysioterapeuter

En till tre fysioterapeuter följer med på resan. Du väljer i förväg om du vill fokusera på knä eller rygg/höft. Varje fysioterapeut har hand om 6-8 personer.

«Reset-resan med Johan Söderberg var suveränt bra, med honom som ledare kan jag resa vart som helst.» Nöjd Reset-resenär i Algarve

Resekalender

Inga avresor hittades. Vår kompletta resekalender hittar du här