Småskaliga träningsresor med stora reseupplevelser

Träningsresor

Grupp träning i Sydafrika

Välkommen till en inspirerande helhetsupplevelse med träning, hälsoinspiration och intim kontakt med resmålet. Våra träningsresor vänder sig till alla som vill träna tillsammans i vacker miljö med en nätt grupp och en energisk ledare.

Må bra-träning

Våra träningsresor fokuserar mer på välmående än på maximal styrka, bättre tid på löprundan eller kosttillskott. Det blir istället en inspirerande helhetsupplevelse med rörelseglädje i vackra utomhusmiljöer, bra hotell, utflykter och god mat. Träningen är lättillgänglig och passar både entusiaster och nybörjare. Vänta dig funktionell träning med kroppen och naturen som redskap, power walks, core, cirkelträning, rörelseträning, balans, yoga och "walk and talk". Även det mentala får sitt. Målet är att skapa välmående, glädje och energi!

En helhetsupplevelse

Det som händer utanför träningspassen är lika viktigt. Glöm gigantiska resorts - vi har noga valt ut småskaligare hotell som ändå bjuder på allt det vi behöver för en mångsidig träningsvecka. Vi reser i små grupper om 20-25 deltagare för härlig gemenskap. Vi lämnar också hotellets gräsmatta för spännande utflykter där vi får uppleva resmålets natur och kultur.

En resa som räcker länge

Efter resan får du med dig många nya verktyg och idéer hem som kan göra fortsatt träning lättare och roligare.

En typisk dag

  • Mjukstart med morgonyoga, mindfulness walk eller ett vederkvickande havsbad
  • Lång härlig frukost
  • Förmiddagsträning i grupp med vår duktiga ledare som varierar aktiviteterna
  • Lunch
  • Eftermiddagen bjuder antingen på ytterligare träningspass eller lämnas fri för avkoppling eller egna aktiviteter. Det kan vara cykling, kajakpaddling, promenader eller mer träning.
  • Gemensam middag
  • Ett par dagar gör vi utflykter till nya miljöer

Vill bara en av er träna?

Ofta sammanfaller träningsresan med exempelvis en vandringsresa. Då kan en i sällskapet träna under dagarna medan den andra följer med på det andra programmet. Ni kan fortfarande bo och äta ihop. I mån av plats är man välkommen att byta mellan programmen.

Våra träningsledare

Våra träningsresor går med små grupper och max 20 deltagare per ledare. Det är energiska människor som verkligen brinner för träning och älskar att se människor ha roligt och utvecklas. De har en smittsam förmåga att göra träningen både lättare och roligare!

Resekalender

November 2024

November 2025