Nyhet Res själv i gott sällskap

Singelresor

Res själv i gott sällskap

Delad glädje är dubbel glädje sägs det, och visst är det roligare att få dela sina upplevelser med andra. Alla är inte ensamstående till vardags men många saknar ett givet ressällskap och då är singelresan en perfekt lösning.

Här möter du människor som precis som du reser själva men helst tillsammans med andra. En duktig guide förstärker reseupplevelsen ytterligare och ser till att alla trivs i gruppen. Många träffar nya och bestående vänner på singelresan – kanske någon som vill hänga med på nästa äventyr?

Välkommen på alla resor

Egentligen passar alla våra resor singelresenärer - om du inte finner en singelavgång till just det resmål som intresserar dig. Det brukar vara runt 20% som reser själva i våra grupper, och de berättar gärna om den härliga gemenskapen och umgänget med de andra deltagarna. Vi har alltid en omtänksam svensk guide, små grupper, gemensamma måltider och möjlighet till eget rum.

Resekalender

Maj 2025

September 2025

Nyhet
By byggd på en kulle med gamla sten- och tegelbyggnader

Singelresa Vandring i Italiens hjärta

Avresa 2025-09-13 / 8 dagar / från Stockholm

Lediga platser

Priser från 19.995,-

På den här sinnliga vandringsresan i centrala Italien rör vi oss genom regionerna Lazio, Umbrien och Toscana. Vår röda tråd blir pilgrimsleden Via Francigena, som vi går flera delar av. Vi bor vid vackra och badvänliga Bolsenasjön för att sedan avsluta med nätter i Montalcino, Brunello-vinets hemvist. Här vankas det mer vandring och lite extra god mat och gott vin.

Två vinprovningar // Endast soloresenärer // Lägre enkelrumstillägg

Nyhet
Barolo vin vandring 2

Singelresa Vinvandring i Piemonte med Barolo

Avresa 2025-09-27 / 4 dagar / från Stockholm

Lediga platser

Priser från 9.995,-

På vår numera klassiska vinvandring i Piemonte kombinerar vi Italiens fantastiska mat och goda viner med vandring i lugn takt mellan vingårdar. Allt smakar ju ännu bättre när man har fått anstränga sig lite! Här görs några av Italiens främsta viner som vi förstås avnjuter tillsammans med traktens mat.

Kortvecka // Endast soloresenärer

Nyhet
Apulien salento vandring 4

Singelresa Lätt Vandring i Apulien med Salento

Avresa 2025-09-27 / 8 dagar / från Stockholm

Lediga platser

Priser från 16.995,-

Ett av våra mest älskade resmål är Apulien nere på den italienska stövelns klack. Landskapet är flackt men bildskönt och är som gjort för vandring utan jobbiga backar. De vitkalkade byarna ligger utspridda i en till synes oändlig matta av olivträd. Vid Adriatiska havet stupar vita klippor ner i det turkosa havet, och på den joniska sidan sträcker lika vita sandstränder ut sig.

Bara soloresenärer // Svensk guide

Oktober 2025