Barcelona, Spanien Konferera i en av världens trivsammaste städer

Konferensresa Barcelona

Parc Guell i Barcelona. Park Guell beställdes av Eusebi Güell och designades av Antonio Gaudi.

Barcelona är en av världens mest populära städer. Här finns verkligen allt; fantastisk arkitektur, underbart klimat, stränder, ett otroligt utbud av restauranger och dessutom ett av världens bästa fotbollslag. Det är givetvis en av våra mest bokade konferensresmål, vi har haft hundratals företag här genom åren. Det kan exempelvis omfatta guidad tur, vingårdsbesök, matlagning med stjärnkock, fotbollsmatch på Camp Nou och mycket mer. Kontakta oss för ett skräddarsytt program av er nästa konferensresa.

Hotell

Rated 4 stars

H10 Marina Barcelona

H10 Marina Barcelona ligger Olympic Marina, hamnen som byggdes om totalt inför OS i Barcelona 1992. Det är nära till mängder av butiker, restauranger, barer och det trendiga nattlivet i El Born. Eleganta H10 Marina är väldigt populärt bland våra Barcelonaresenärer och har restaurang, barer, takpool med fantastisk utsikt över Barcelona, gym och ett fint spa. Det finns konferensrum i flera storlekar och utföranden.

Rated 4plus stars

Hotel Catalonia Ramblas

Hotel Catalonia Ramblas är ett fyrstjärnigt hotell som, precis som namnet antyder, ligger intill Barcelonas paradgata La Rambla och bara några minuters promenad från Placa Catalunya. Hotellet har utomhuspool, spaavdelning med inomhuspool, gym, takterrass med lounge, restaurang och bar. För konferensgäster finns flera konferensrum i olika storlekar, från 20 upp till 700 personer.