Fint nybyggt hotell på gångavstånd från banorna

Padelresa Lloret de Mar

Strandpromenad i Lloret de Mar, Spanien, www.oscar-gutierrez.es

Välkommen till Costa Brava kusten och padelspel under den härliga spanska solen. Costa Brava kusten ligger strax norr om Barcelona och i Lloret de Mar finns en av de mest populära och finaste städerna. Här finns allt som behövs för en padelresa i toppklass; bra träningsfaciliteter, en by med stort urval av restauranger, pubar, butiker och en mysig strandpromenad samt ett högklassigt boende på gångavstånd. Passa även på att besöka världsmetropolen Barcelona, endast 7 mil från Lloret de Mar.
Logi sker i första hand på helt nybyggda och väldigt fina L´Azur Hotel som ligger ca 500meter från padelanläggningen som förfogar över sex helt nybyggda utomhusbanor, alla med strålkastare.

Hotell

Rated 4plus stars

L´Azure Hotel

L´Azure Hotel öppnade under 2021 och är ett förstklassigt hotell beläget mitt bland Lloret de Mars alla fina träningsanläggningar. Till den fina sandstranden är det fem minuters promenad och Llorets alla butiker, restauranger, caféer och barer ligger runt hörnet.

L´Azure är väldigt modernt och smakfullt inrett med härlig design och lyxig känsla. Hotellet har ett stort poolområde med väl tilltagen solterrass. På taket finns en lyxig infinitypool med bar och härlig utsikt över Medelhavets glittrande vatten. Det finns totalt fyra barer och två restauranger och dessutom ett spa på över 600 kvadratmeter och ett välutrustat gym.

Avstånd träningsanläggningarna: Simhallen: 400meter, fotbollsplaner 0-750meter, idrottshallar 200-750meter, friidrottsstadion 100meter, padel 500meter.

För konferensgäster finns väldigt fina faciliteter med ett antal olika konferenslokaler i olika storlekar från 15 upp till 400 personer. Konferensrummen är utrustade med den senaste tekniken.

Liknande resor