Sportresor med Escape Travel

Sportresor

NEWCASTLE ENGLAND - AUGUSTI 31: En allmän sikt av jordningen under Premier League-matchen mellan Newcastle United och Fulham på St James Park på Augusti 31, 2013 i Newcastle-Upon-Tyne, England. (Foto av Paul Thomas / Getty Images)

Utöva sport? Uppleva Sport? Träningsläger med föreningen? Oavsett vilket har du hittat rätt, på Escape lever vi med idrotten varje dag. Vi arrangerar träningsläger för de flesta idrotter, fotbollsresor, padelresor, träningsresor, hockeyresor samt resor till alla F1-race. Bli en del av vår idrottstokiga värld du också!

Träningsläger

Escape har marknadens mest kvalitativa utbud av träningsläger. Vi liksom ni älskar sport och vi har lång erfarenhet av att ordna givande träningsläger för allt från landslag och professionella klubbar till bredd- och ungdomslag. Det spelar ingen roll om ni andas fotboll, handboll, simning, basket, friidrott, innebandy eller något annat - vi skräddarsyr ert träningsläger i Sverige eller utomlands.

Utöva sport

Sporten du älskar - på ett nytt ställe

Finns det något bättre än att utöva sin favoritsport? Det skulle vara att göra det på ett läckert resmål! Dra ihop ditt kompisgäng eller din familj så hjälper vi er med att skräddarsy er träningsresa till värmen. Vi bokar flyg, hotell, sportanläggning och instruktörer. Vill ni kombinera er resa med vinprovning, fotbollsmatch eller andra aktiviteter så hjälper vi gärna till med det också.

Upplev sport

Escape Travel ger dig möjligheten att uppleva liveidrott på plats på världens största och mest berömda arenor. Vi har arrangerat resor till idrottsevenemang i över 40 år och har genom åren skapat ett unikt kontaktnät. Kontakta oss för din nästa fotbolls-, Formel 1- eller hockeyresa! Notera att vi endast jobbar med grupper om minimum 8 personer.