Sportresor med Escape Travel

Sportresor

NEWCASTLE ENGLAND - AUGUSTI 31: En allmän sikt av jordningen under Premier League-matchen mellan Newcastle United och Fulham på St James Park på Augusti 31, 2013 i Newcastle-Upon-Tyne, England. (Foto av Paul Thomas / Getty Images)

Utöva sport? Uppleva Sport? Träningsläger med föreningen? Oavsett vilket har du hittat rätt, på Escape lever vi med idrotten varje dag. Vi arrangerar träningsläger för de flesta idrotter, fotbollsresor, padelresor, träningsresor, hockeyresor samt resor till alla F1-race. Bli en del av vår idrottstokiga värld du också!

Träningsläger

Escape Travel har marknadens mest kvalitativa utbud inom sportresor, med lång erfarenhet av att ordna träningsläger för landslag och professionella klubbar. Vi sköter norska fotbollslandslagets alla resor och ordnar träningsläger inom samtliga sporter. Det spelar ingen roll om ni andas fotboll, handboll, simning, basket, friidrott, innebandy eller något annat - vi skräddarsyr ert träningsläger på de bästa anläggningarna i Sverige eller utomlands.

Utöva sport

Sporten du älskar - på ett nytt ställe

Utöva sporten du älskar på ett nytt ställe, kom i form på ett Training Camp eller återfå gamla förmågor på en Resetresa med kompetent ledning i vacker miljö. Oavsett vad som motiverar dig vill vi lova att det blir både lättare och roligare på våra inspirerande träningsresor!

Upplev sport

Escape Travel ger dig möjligheten att uppleva liveidrott på plats på världens största och mest berömda arenor. Vi har arrangerat resor till idrottsevenemang i över 40 år och har genom åren skapat ett unikt kontaktnät. Kontakta oss för din nästa fotbolls-, Formel 1- eller hockeyresa! Notera att vi endast jobbar med grupper om minimum 8 personer.