Förstklassig fransk upplevelse ombord

Croisi Europe

Elvecruise på Seinen, Frankrike.

När du åker på en flodkryssning med en av båtarna till CroisiEurope har du en förstklassig upplevelse ombord. Här kommer du att bli väl omhändertagen!

CroisiEurope är ett franskt familjeägt företag och är idag ett av Europas största rederier med både flodkryssningsbåtar, flera kanalbåtar och ett kryssningsfartyg. Fartygen är kända för sitt franskinspirerade kök, och helpension ombord samt drycker som vatten, vin, öl, juice och kaffe för måltider och drycker i baren (några undantag) ingår.

Maten är verkligen i en egen klass. Dagen börjar med en rik frukostbuffé, men tänk på att inte äta för mycket, eftersom en tre- eller fyra-rätters lunch väntar på dig också. Lunchen kan till exempel se ut så här:

Spennende matretter om bord på CroisiEurope

Frestad? På kvällen väntar också en fyrarättersmiddag och här kan du välja mellan flera huvudrätter. Det är härligt att kunna sitta på en utsökt restaurang och få maten serverad varje dag - skönt att bli lite bortskämd!

Alla hytter är utvändiga och på några av fartygen har hytterna på övre däck en liten balkong.

Ta gärna med en bra bok ombord på flodkryssningen, men det är inte säkert att du kommer att ha tid att läsa så mycket ... Här finns det spännande utflykter du kan delta i, trevliga ställen att gå i land i, och även aktiviteter ombord.

En stor fördel med flodkryssningar är att du bor på ett flytande hotell, får se många städer, byar och vacker natur - och du behöver bara packa upp resväskan en gång.

Flodkryssning är lämpligt för dig som vill se mycket av det vackraste Europa har att erbjuda, som vill att det ska vara bekvämt och stressfritt - och som älskar god mat och vin. Välkommen!

Fartyg

Resekalender