Båstad, Sverige Konferera på Sveriges Riviera

Konferensresa Båstad

Flygfoto Båstad, hamnen, tennisbanor, Hotel Skansen, Kallbadhus

Välkomna till Båstad och Sveriges Riviera! I Båstad erbjuder vi bokstavligen konferenser vid strandbrynet, antingen på klassiska Hotel Skansen vid tennisstadion eller på härliga Riviera Strand. Oavsett vilket hotell ni väljer skräddarsyr vi er konferens med allt från teambuilding, bra restauranger, föreläsare, sportinslag som exempelvis padel eller mountainbike och härliga spabad. Allt sker med fantastisk utsikt över Kattegatt och närhet till Sveriges längsta sandstrand. På sommaren händer otroligt mycket i Båstad med tennisveckan som den självklara höjdpunkten. På hösten och vinterhalvåret är miljön lugnare, men fortfarande med ett stort utbud av aktiviteter.

Hotell

Rated 4 stars

Hotel Skansen

Hotel Skansen i Båstad är en upplevelse att besöka året om. Hotellet ligger fantastiskt med havet, den finkorniga sandstranden och kallbadhuset på ena sidan och centercourten, kyrkan och Köpmansgatans små butiker på den andra. Med panoramafönster åt havet och Bjäresmaker i köket vilar här en särskild atmosfär som får dig att lätta en aning. Hotel Skansen har lockat badgäster till nordvästra Skåne sedan slutet av 1800-talet och traditionen fortsätter med den nybyggda spaavdelningen som erbjuder varma bad ute och inne, ett kallbadhus 60 meter ut i havet, infinity pool, exklusiva spabehandlingar och gym. Från den varma bastun kan du blicka ut över Kattegatt och svalka dig med ett dopp i havet.

Konferensavdelningen på hotellet är också imponerande med 26 mötesrum, en festvåning med havsutsikt och en stor eventgalleria. Rummen på Hotel Skansen är fräscha och finns i olika storlekar och utföranden, något för alla smaker.

Rated 4 stars

Hotel Riviera Strand

Hotel Riviera Strand är ett klassiskt badortshotell från 1930-talet, vid den finkorniga sandstranden som kallades Sveriges Riviera. Hotellet har på senare år genomgått en omfattade renovering och modernisering med stiliga art déco-inredning och en känsla av lyx och komfort. Hotel Riviera Strand ligger i en underbar del av Båstad, precis vid Sveriges längsta sandstrand, vid Malens strandskog. Centrum är bara 2km ifrån hotellet och där finns gott om butiker, kaféer, restauranger och nattklubbar samt fotbollsplaner, padelplaner och såklart Sveriges bästa utomhusanläggning för tennis. Du kan gå på stranden hela vägen till centrum eller ta en härlig cykeltur längs havet.

För konferensgrupper erbjuds 11 lokaler för 2–150 personer. Är ni en grupp mellan 150–200 personer förvandlas restaurangen till ett fantastiskt mötesrum. Utöver mötesrummen finns stora, härliga lounger som passar perfekt när man ska arbeta i grupp eller bara njuta av en fika eller fördrink. Riviera Strand har också en härligt inbjudande inomhuspool i ett fint fristående poolhus.