Escape Travel – mer av världen
Vi delar din passion – att resa! När vi skapar våra resor gör vi det utifrån vår egen upptäckarglädje och vilja att visa vår planets allra vackraste platser. Det som kännetecknar våra resor är att sättet att resa är lika viktigt som målet med resan. Att sakta och behagligt glida fram på någon av vår planets vackraste vattenvägar på en flodkryssning eller se en lejonhanne i ögonen på savannen. Minnen som etsar sig fast för alltid.

Med vår mångåriga branscherfarenhet har vi knutit många personliga kontakter med ledande samarbetspartners över hela världen. Ett unikt kontaktnät som skapar de förutsättningar som krävs för att leverera reseupplevelser i världsklass. Vi har söker efter det lilla extra. Hellre personligt och äkta än stort och standardiserat. Alltid bekvämt och med god standard. För att uppleva det lilla extra krävs också en del av dig som resenär, att du reser med öppna sinnen, att du tycker det är spännande med inslag av små strapatser och att du är medveten om att vi ibland är helt beroende av vilda djurs vilja att visa upp sig, naturens krafter och vädrets makter. Accepterar du det så garanterar vi en större reseupplevelse.

På de flesta av våra resor reser du i grupp. Vi reser i de flesta fall med svensktalande reseledare. Vi reser i mindre grupper med ett hållbart synsätt. Vi är mycket noga när vi väljer våra leverantörer och samarbetspartners. Vår strävan är att alltid göra ett så litet avtryck vi kan på de platser vi besöker. Vi är alltid mån om att din resa också gynnar de platser och människor som lever där. Då blir resan roligare för alla.

Ägare och koncern
Escape Travel är en av nordens största arrangörer som specialiserat sig på avresor med reguljärflyg. Vi vågar att säga att vi är störst i norden på flodkryssningar. Under 2018 kommer vi att sälja resor för nästan 700 miljoner kronor i Sverige, Norge och Danmark. I samma koncern finns företag som Ticket Privatresor AB, BRA Flyg, och Dyreparken i Kristiansand. Escape Travel ägs av Per G Braathens investeringsbolag Braganza.

 

 

Escape Travel är medlem i Svenska RresebyråföreningenEscape Travel har ställt resegarantiVi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. inspired-by-iceland-100

SRF & Kammarkollegiet
Escape Travel är medlem i Svenska Resebyråföreningen (SRF) och har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Se vår ställda resegaranti hos Kammarkollegiet här

Bisnode kreditvärdighet AA
Vi är ett kreditvärdigt företag med rating AA enligt Bisnodes värderingssystem, som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Inspired by Iceland
Vi är certifierade specialister på Island av Inspired by Iceland – isländska turistrådet.