Vi på Escape Travel är en av nordens största researrangörer som inriktat sig på resor med reguljärflyg. Våra främsta specialistområden är flodkryssningar, Island, Sydafrika ”Sebatana Lodge”, konferensresor, Orient Expressen och kryssningar. Vi har mestadels färdigpaketerade resor med fasta avgångar, men vi ”skräddarsyr” gärna resor efter dina egna önskemål!

Med vår mångåriga branscherfarenhet har vi knutit många personliga kontakter med ledande samarbetspartners världen över. Ett unikt kontaktnät som skapar de förutsättningar som krävs för att leverera reseupplevelser i världsklass. Vi söker alltid efter det lilla extra och väljer hellre personligt och äkta än stort och standardiserat. Alltid bekvämt och med god standard.

På de flesta av våra resor reser du i grupp. Vi reser i de flesta fall med svensktalande reseledare. Vi reser i mindre grupper med ett hållbart synsätt. Vi är mycket noga när vi väljer våra leverantörer och samarbetspartners. Vår strävan är att alltid göra ett så litet avtryck vi kan på de platser vi besöker. Vi är alltid mån om att din resa också gynnar de platser och människor som lever där. Då blir resan roligare för alla.

Escape Travel Group
har sitt huvudkontor i Oslo och består utav researrangörerna Escape Travel i Sverige och Norge, Escape Sport, Carpe Diem  i Sverige och Norge, Prima Travel, Cruise.no, In-Italia, Hideaways och sist men inte minst tyska Siglinde Fischer. I samma koncern finns även företag som Ticket Privatresor AB, BRA Flyg, och Dyreparken i Kristiansand. Escape Travel ägs av Per G Braathens investeringsbolag Braganza.

Vi delar din passion – att resa! När vi skapar våra resor gör vi det utifrån vår egen upptäckarglädje och vilja att visa vår planets allra vackraste platser.

Escape Travel – Mer av världen

Escape Travel är medlem i Svenska RresebyråföreningenEscape Travel har ställt resegaranti inspired-by-iceland-100

Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet
Att vi har ordnat med resegaranti innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens.
Att vi har ordnat med resegaranti betyder att du har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts.
Kontrollera att vi har ordnat med resegaranti
Läs mer om resegaranti hos Kammarkollegiet

UC SILVER
Indikerar att ESCAPE TRAVEL SWEDEN AB är en trygg och solid partner att göra affärer med. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning.

Inspired by Iceland
Vi är certifierade specialister på Island av Inspired by Iceland – isländska turistrådet.