Vi på Escape Travel är en av nordens största researrangörer som inriktat sig på resor med reguljärflyg. Våra främsta specialistområden är flodkryssningar, Island, Sydafrika ”Sebatana Lodge”, konferensresor, Orient Expressen och havskryssningar. Vi har mestadels färdigpaketerade resor med fasta avgångar, men vi ”skräddarsyr” gärna resor efter dina egna önskemål!

Med vår mångåriga branscherfarenhet har vi knutit många personliga kontakter med ledande samarbetspartners världen över. Ett unikt kontaktnät som skapar de förutsättningar som krävs för att leverera reseupplevelser i världsklass. Vi söker alltid efter det lilla extra och väljer hellre personligt och äkta än stort och standardiserat. Alltid bekvämt och med god standard.

På de flesta av våra resor reser du i grupp. Vi reser i de flesta fall med svensktalande reseledare. Vi reser i mindre grupper med ett hållbart synsätt. Vi är mycket noga när vi väljer våra leverantörer och samarbetspartners. Vår strävan är att alltid göra ett så litet avtryck vi kan på de platser vi besöker. Vi är alltid mån om att din resa också gynnar de platser och människor som lever där. Då blir resan roligare för alla.

Escape Travel Group har sitt huvudkontor i Oslo och består utav researrangörerna Escape Travel i Sverige och Norge, Escape Sport, Carpe Diem  i Sverige och Norge, Prima Travel, Cruise.no, In-Italia, Hideaways och sist men inte minst tyska Siglinde Fischer. I samma koncern finns även företag som Ticket Privatresor AB, BRA Flyg, och Dyreparken i Kristiansand. Escape Travel ägs av Per G Braathens investeringsbolag Braganza.

Vi delar din passion – att resa! När vi skapar våra resor gör vi det utifrån vår egen upptäckarglädje och vilja att visa vår planets allra vackraste platser.

Escape Travel – Mer av världen

Escape Travel är medlem i Svenska RresebyråföreningenEscape Travel har ställt resegaranti inspired-by-iceland-100

SRF & Kammarkollegiet
Escape Travel är medlem i Svenska Resebyråföreningen (SRF) och har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Se vår ställda resegaranti hos Kammarkollegiet här

UC SILVER
Indikerar att ESCAPE TRAVEL SWEDEN AB är en trygg och solid partner att göra affärer med. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning.

Inspired by Iceland
Vi är certifierade specialister på Island av Inspired by Iceland – isländska turistrådet.