Det finns så mycket att upptäcka

Temaresor

friends toasting with red wine after the harvesting

Världen är fantastisk - så mycket att se, så många historier. Njut av traktens mat och vin, kom i pirrande närkontakt med savannens djur, träna i en ny miljö eller låt dig föras bort av den långsamma resan med något av våra exklusiva tåg. Vi har varit där och det är din garanti för en minnesrik upplevelse.

Teman

Mat & vinresor

Kanske förstår man ett resmål som bäst när man smakar av det. Mat och dryck är intimt förknippade med den lokala kulturen - och stoltheten! På dessa resor ger vi det kulinariska lite extra utrymme.

Safariresor

Att uppleva en safari är en av livets måste-upplevelser. Det är pirrande möten med vilda djur i deras naturliga miljö, men också magiskt vackra solnedgångar, läckra boenden och den afrikanska naturen och kulturen.

Träningsresor

Utöva sporten du älskar på ett nytt ställe, kom i form på ett Training Camp eller återfå gamla förmågor på en Resetresa med kompetent ledning i vacker miljö. Oavsett vad som motiverar dig vill vi lova att det blir både lättare och roligare på våra inspirerande träningsresor!

Exklusiva tågresor

Att se landskapet passera förbi utanför fönstret är mycket avkopplande. Ombord vankas utsökta måltider och trevliga samtal med medresenärer medan exklusiva kupéer ger privatliv och vila i takt med lokomotivets jämna rytm.

Weekendresor

För dig som inte kan eller vill vara borta en hel vecka erbjuder vi välfyllda weekendresor och kortveckor. Många gäster känner att de varit borta en vecka efter en upplevelserik weekend med oss!

Resekalender