Flodkryssning är ett bekvämt sätt att resa för nyfikna människor

Flodkryssning

Vi är störst i Norden på flodkryssningar

Har du upptäckt flodkryssning? Att kryssa på Europas floder är ett bekvämt sätt att se mycket under en resa. En flodkryssning fyller på med energi och fotovänliga intryck.

Vad tycker reseprofilen Lottie Knutson om flodkryssning med Escape Travel?

Den bästa resan väcker nyfikenhet och upptäckarlust! Vi har gruppresor med svensk reseledare och samarbetar med rederier som håller hög servicenivå. Det är viktigt att känna sig trygg på utlandsresan.

Våra flodkryssningar

Resa som singel eller resa i par? I gruppen ombord är du välkommen som du är. Och självklart blir det så socialt som du önskar. Alla välkomponerade måltider serveras i en trevlig och elegant miljö.

Paketresan är komplett med mycket inkluderat och på fasta resedatum. Det ska vara enkelt att boka resor! Du kan alltid ringa oss om du inte vill boka själv på hemsidan. Ta en titt i resekalendern nedan.

Resekalender

September 2024

Floden rinner genom idylliskt landskap i Regua

Flodkryssning Douro - Portugal 7 nätter

Avresa 2024-09-11 / 8 dagar / från Göteborg, Köpenhamn, Stockholm

Lediga platser

Priser från 28.990,-

Floden Douro rinner genom ett innerligt vackert landskap med dramatiska bergssluttningar, frodiga vinodlingar och städer fulla av kultur och historia. Under resan får du lära känna kulturen och traditionerna i denna del av Portugal väl. Lokala maträtter och goda viner sätter också sin prägel på resan, och bussutflykten till den UNESCO skyddade spanska staden, Salamanca, är en av höjdpunkterna. Resan startar och slutar i Porto.

Svensk färdledare // Helpension // Utvalda drycker ombord till maten och i baren

panoramautsikt över Saint-Emilion och vingården, nära Bordeaux i Frankrike

Flodkryssning genom vindalarna i Bordeaux

Avresa 2024-09-16 / 7 dagar / från Göteborg, Köpenhamn, Stockholm

Lediga platser

Priser från 25.490,-

Flodkryssningar i Frankrike bjuder på idel vingårdar och vackra landskap och det gör även denna! Följ med på en ljuvlig kryssning på de tre floderna Garonne, Gironde & Dordogne. Här upplever vi Bordeaux-distriktets vindalar och historiska städer tillsammans med trevligt sällskap i grupp med svensk färdledare och kunniga lokala guider. Bordeaux dignar av sevärdheter och vi njuter samtidigt av områdets kulinariska specialiteter inom mat och vin. Namn som Médoc, Pauillac, Cadillac och Saint-Émilion för tankarna till romantik, kultur och gastronomi. Vi kryssar på floderna Garonne och Dordogne, samt på Gironde som är namnet på flodernas gemensamma mynning ut i Biscayabukten. Under färden gör vi flera intressanta strandhugg och får självfallet möjlighet att delta i vinprovning.

Svensk färdledare // Helpension inkl. dryck till maten ombord // Välkomstdrink + utvalda drycker i baren

Våra floder

Våra rederier