Skandinaviens ledande researrangör med reguljärflyg

Mer av världen

Jungfrau schweiz vandring

Erbjudanden & nyheter

Senaste nytt

Aktiva resor

Vandring och cykling med Prima by Escape

Visst är det roligare med en aktiv semester! Att möta ett nytt land till fots eller på cykel är en stor upplevelse. Dofterna, färgerna och människorna kommer man tätt inpå när man vandrar eller cyklar. Våra resor är inga asketiska konditionsprov utan vi njuter av goda middagar och bor på bra hotell. En aktiv form av njutning!

Flodkryssning

Störst i Norden på flodkryssningar

Tänk att glida fram på ett flytande hotell och varva spännande landhugg med avkoppling ombord. En flodkryssning är en småskalig och exklusiv upplevelse där man kommer riktigt nära resmålet och lokalbefolkningen. Välj mellan klassiker som Donau, Rhen och Rhône, eller exotiska floder i Asien och Afrika. Vi utlovar stora upplevelser som ger minnen för livet!

Temaresor

Det finns så mycket att upptäcka

Världen är fantastisk - så mycket att se, så många historier. Njut av traktens mat och vin, kom i pirrande närkontakt med savannens djur, stimulera dig med en spännande storstad eller låt dig föras bort av den långsamma resan med något av våra exklusiva tåg. Vi har varit där och det är din garanti för en minnesrik upplevelse.

Sportresor

Sportresor för alla

Vi liksom ni älskar sport och vi har lång erfarenhet av att ordna givande träningsläger för landslag, professionella klubbar och mindre föreningar inom de flesta idrotter. Vi har i många år också arrangerat eventresor till fotbollsmatcher, Formel 1-race och hockeymatcher. Vi har även padel- och träningsresor för er som vill kombinera sport och semester.

Konferensresor

Gör nästa konferens till en oförglömlig upplevelse

En välplanerad konferensresa för personal, ledning, kunder eller leverantörer kryddad med ”det lilla extra” är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att förbättra företagets utveckling. Och är ni en klubb eller en förening ger en gemensam resa en boost för både trivsel och kreativitet.

Escapeaway – ditt alldeles egna reseföretag!

Valfritt avresedatum och reslängd med prisgaranti

Hos Escapeaway hittar du billiga resor till många populära resmål, där du bor på noga utvalda hotell som fått höga betyg från sina gäster. Här hittar du inte klassiska charterresor, men däremot flexibla resor med reguljärflyg och lågprisflyg, där du själv bestämmer reslängd och avresedatum.

Träffa våra guider

En bra resa blir en fantastisk resa med en riktigt duktig reseledare. Vi är mycket stolta över våra kunniga och engagerade guider och våra utvärderingar är fyllda av lovord över dem.