Ett roligare sätt att resa

Escape Travel - Mer av världen

Aktuella resor

Senaste nytt

Aktiva resor

Vandring och cykling med Prima by Escape

Visst är det roligare med en aktiv semester! Att möta ett nytt land till fots eller på cykel är en stor upplevelse. Dofterna, färgerna och människorna kommer man tätt inpå när man vandrar eller cyklar. Våra resor är inga konditionsprov utan vi njuter av goda middagar och bor på bra hotell. En aktiv form av njutning!

Flodkryssning

Störst i Norden på flodkryssningar

Bo på fartyg i första klass och varva intressanta utflykter med avkoppling ombord. En flodkryssning är en småskalig och exklusiv upplevelse där vi kommer riktigt nära resmålets sevärdheter och smaker. Lagom stor grupp och alltid med reseledare. Ett bekvämt sätt att resa för nyfikna människor!

Temaresor

Det finns så mycket att upptäcka

Mer av världen - så mycket att se, så många historier. Njut av traktens mat och vin, kom i pirrande närkontakt med savannens djur, träna i en ny miljö eller låt dig föras bort av den långsamma resan med något av våra exklusiva tåg. Vi har varit där och det är din garanti för en minnesrik upplevelse.

Singelresor

Res själv i gott sällskap

Delad glädje är dubbel glädje sägs det, och visst är det roligare att få dela sina upplevelser med andra. Alla är inte ensamstående till vardags men många saknar ett givet ressällskap och då är singelresan en perfekt lösning.

Sportresor

Sportresor för alla

Vi liksom ni älskar sport och vi har lång erfarenhet av att ordna givande träningsläger för landslag, professionella klubbar och mindre föreningar inom de flesta idrotter. Vi har i många år också arrangerat eventresor till fotbollsmatcher, Formel 1-race och hockeymatcher. Vi har även padel- och träningsresor för er som vill kombinera sport och semester.

Konferensresor

Gör nästa konferens till en oförglömlig upplevelse

En välplanerad konferensresa för personal, ledning, kunder eller leverantörer kryddad med ”det lilla extra” är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att förbättra företagets utveckling. Och är ni en klubb eller en förening ger en gemensam resa en boost för både trivsel och kreativitet.

Sy ihop resan själv med Escapeaway

Hos Escapeaway hittar du billiga resor till alla populära resmål, med noga utvalda hotell som fått höga betyg från sina gäster. Flexibla resor med reguljärflyg och lågprisflyg, där du själv bestämmer reslängd och avresedatum utan att vara en del av en grupp med reseledare.

Boka resa med Escapeaway

Träffa våra reseledare

Engagemanget från en riktigt bra reseledare gör skillnad för känslan kring din gruppresa! Det skapar reseglädje, social sammanhållning och trygghet. Vi är mycket stolta över våra kunniga guider och våra utvärderingar är fyllda av lovord över dem.

Våra guider